St\' Patrick
  • irish cottage_blending_00
  • irish cottage_blending_10
  • irish cottage_blending_06
  • irish cottage_blending_02
  • Whisky proeverij
  • irish cottage_blending_14
  • irish cottage_blending_13
  • irish cottage_blending_11
  • irish cottage_blending_07
  • irish cottage_blending_12
  • IMG 0862
  • irish cottage_blending_03
  • irish cottage_blending_05
  • irish cottage_blending_04
  • irish cottage_blending_08
  • irish cottage_blending_01
Afdrukken

Groepen/Irish Menu

The Irish Cottage is zeer geschikt om met grote en kleine groepen te komen.

Capaciteit Pub 70 gasten
Capaciteit Lounge 90 gasten
Capaciteit Restaurant 120 gasten
Capaciteit terras 200 gasten

De Pub en Lounge kunnen samengevoegd worden. Ook kunnen Restaurant, Pub en Lounge samengaan. De vele mogelijkheden willen wij graag met u bespreken. Hieronder treft u al en aantal basismogelijkheden.

In de dinersfeer hebben wij o.a. ons groepenmenu. Met een groep boven 15/20 gasten kan een keuze vooraf gegeven worden. Natuurlijk kunnen wij ook met u een mooi menu samenstellen, wel of niet met meerdere keuzes uit de à la carte kaart. 

Wilt u in de Pub of Lounge informeel eten met een grotere groep kan dat ook. U kunt dan ook uit de Pubkaart een menu samenstellen of alleen een plate nemen.

Wij maken voor groepen altijd een apart menublad met bijpassende tekst en zonder prijzen.

 Het is mogelijk om zelf een menu samen te stellen of gebruik te maken van ons Irish menu.

Menu (vanaf 10 personen) 29,95

“Carpaccio of Irish Beef”, thin sliced Irish beef with roast pines,
croutons, tomaat, Padano, capers and truffle mayonnaise
“Carpaccio of Irish Beef”, dungesneden Iers rundvlees met geroosterde
pijnboompitten, croutons, tomaat, Padano, kappertjes en truffel mayonnaise

of

“Garlic Potato Soup”, with hock ham and spring onions
“Garlic Potato Soup”, knoflook-aardappelsoep met een garnituur
van beenham en lente-ui

~~~

“Roast Fillet of Duck ”, with carrot puree, potato cake, roast
shallot and a jus of honey and Tyrconnell whiskey port finish
“Roast Filet of Duck”, eendenborstfilet met een creme van wortel,
aardappeltaart, geroosterde sjalot en een jus van honing en Tyrconnell
port finish whiskey

of

“Fillet of Sea Bass”, fennel, green asparagus and a
red pesto of tomato, basil and roast hazelnuts
“Fillet of Sea Bass”, zeebaarsfilet, venkel, groene asperges
en een rode pesto van tomaat, basilicum en hazelnoten

~~~

“Strawberry Rubarb Trifle”, with ruby chocolate mousse,
rubarb and fresh strawberries
“Strawberry Rubarb Trifle”, ruby chocolade mousse met
rabarber en verse aardbeien

Do you have food allergies, please tell us about it.
Heeft u een allergie, meldt het bij onze medewerkers.