St\' Patrick
  • irish cottage_blending_06
  • irish cottage_blending_13
  • irish cottage_blending_04
  • irish cottage_blending_00
  • irish cottage_blending_05
  • irish cottage_blending_12
  • irish cottage_blending_10
  • irish cottage_blending_08
  • irish cottage_blending_03
  • irish cottage_blending_01
  • irish cottage_blending_02
  • IMG 0862
  • irish cottage_blending_14
  • irish cottage_blending_11
  • irish cottage_blending_07
  • Whisky proeverij

Artikelen

Afdrukken

Music Dinner Menu

Voorgerechten

“Oak Smoked Salmon”,
huisgerookte zalm met black tiger garnalen en een mayonaise van zeewier
of
“Smoked Duck”, huisgerookte eendenborst,
rilette van geconfijtt eendenbout, chutney van appel en abrikoos en geroosterde hazelnoten
of
“Vegetarian Salad”, baby mais,
tomaat, enoki paddenstoel blauwschimmelkaas en balsamico-
sesamdressing (veg)
of
“Carpaccio of Irish Beef”,
dun gesneden Iers rundvlees
met geroosterde pijnboompitten, croutons, tomaat,
, Padano en truffel mayonaise

Soepen

“Garlic Potato Soup”,
knoflook-aardappelsoep met een garnituur van beenham en lente-ui
of
“Roast Red Pepper Tomato Soup”,
geroosterde rode
paprika-tomaten soep met groene asperges en gestoofd lamsvlees (ook vegetarisch)

Hoofdgerechten

“Filet of Duck”,
eendenborstfilet met een creme van
wortel, aardappeltaart geroosterde sjalot en jus van honing en tyrconnell port finish
of
“Filet of Halibut”,
wilde heilbotfilet met seizoensgroenten en een saus van langoustines
of
“Crispy Polenta and Grilled vegetables ”,
krokante polenta met gegrilde groenten, tomatensaus, Eringi
paddenstoelen en gerookte Cheddar (veg)
of
“West Coast Lamb”, lamsbout,
geserveerd met geroosterde worteltjes, bitterbal van gestoofd
lamsvlees en gerookte knoflook-jus

Nagerechten

“Lemon Cheesecake”, met lemon curd,
roodfruit en passie-mango sorbetijs
of
“Strawberry Rubarb Trifle”,
ruby chocolade mousse met
rabarber en verse aardbeien
of
“Selection of Ice Cream”,
cassis-, vanille- en passie-
mango-sorbetijs met vers fruit