St\' Patrick
  • irish cottage_blending_11
  • irish cottage_blending_06
  • IMG 0862
  • irish cottage_blending_00
  • irish cottage_blending_03
  • irish cottage_blending_01
  • Whisky proeverij
  • irish cottage_blending_13
  • irish cottage_blending_07
  • irish cottage_blending_12
  • irish cottage_blending_14
  • irish cottage_blending_08
  • irish cottage_blending_04
  • irish cottage_blending_10
  • irish cottage_blending_02
  • irish cottage_blending_05

Artikelen

Afdrukken

Music Dinner Menu

Voorgerechten

“Oak Smoked Salmon”, huisgerookte zalm, pastinaak, mayonaise van zeewier,
ingelegde pompoen en gefrituurde kappertjes
of
“Goat Cheese with Clonakilty Black Pudding”, gebakken black pudding met warme geitenkaas en een salade met biet, geroosterde walnoten en honing van de plaatselijke boerderij “Ruimzicht”
of
“Sweet Potato Salad”, salade van zoete aardappel met peer, cranberries, pecannoten, shitake en fenegriek kaas van klaver (veg)
of
“Carpaccio of Irish Beef”, dun gesneden Iers rundvlees
met geroosterde pijnboompitten, croutons, tomaat,
, Padano en truffel mayonaise

Soepen

“Wild Mushroom Soup”, paddenstoelensoep met gerookte baconen whiskyroom(ook veg)
of
“Butternut Squash Soup”, pompoensoep met geitenkaas enpesto met hazelnoot

Hoofdgerechten

“Braised Veal”, krokant gebakken kalfssukade met
knolselderijpuree, aardappel-fondant, paddenstoelen en een jus van whisky madeira finish

of
“Fillet of Pike”, hollandse snoekbaarsfilet met geroosterde pompoen,prei, pastinaak en een rouille van gerookte knoflook en safraan
of
“Roast Butternut Squash”, flespompoen met Puy linzen, bloemkool, walnoten, rode ui confit en gerookte cheddar (veg)
of
“Loin of Venison”, hertenrugfilet met rode kool, zoete aardappel, black pudding
en een saus van Jopen 4 granen bock

Nagerechten

“Warm Apple Cranberry Crumble”, warme appel-cranberry kruimel met vanille-custard en kaneel-ijs
of
“Citrus Sloe Gin Pannacottta”, met compote van peer, blauwe bessen en yoghurt-ijs
of
“Dame Blanche de Luxe”, vanille-ijs, chocolade texturen, merenque
schuim, slagroom en warme chocoladesaus