St\' Patrick
  • irish cottage_blending_13
  • irish cottage_blending_00
  • irish cottage_blending_07
  • IMG 0862
  • irish cottage_blending_12
  • irish cottage_blending_01
  • irish cottage_blending_04
  • irish cottage_blending_06
  • irish cottage_blending_10
  • Whisky proeverij
  • irish cottage_blending_02
  • irish cottage_blending_08
  • irish cottage_blending_11
  • irish cottage_blending_05
  • irish cottage_blending_03
  • irish cottage_blending_14
Afdrukken

Music Dinner Menu

Voorgerechten

“Oak Smoked Salmon”,
zelfgerookte zalm en een rilette van zalm,
garnalen, brioche en roomkaas met whisky enverse kruiden
of
“Smoked Ham of Boar”,
salade met wildzwijnham, puree van pastinaak,
anijs champignons en vinaigrette van hazelnoot en ahornsiroop
of
“Cashel Blue Salad”,
salade met peer, vijgenconfit, Cashel Blue
en pecannoten(veg)
of
“Carpaccio of Irish Beef”,
dun gesneden Iers rundvlees
met geroosterde pijnboompitten, croutons, tomaat,
avocado, Padano en gefrituurde kappertjes

Soepen

“Butternut Squash Lentil Soup”,
linzen-pompoensoep met geitenkaas
en een pesto van rucola en hazelnoot (veg)
of
“Oxtail Soup”,
ossenstaartbouillon met Ierse whiskey en anijs champignons

Hoofdgerechten

“Rump Steak of Venison”,
hertenbiefstuk met een creme van pastinaak,
rode kool, aardappel fondant en gerookte knoflook-rozemarijn jus
of
“Fillet of Salmon”,
zalmfilet geserveerd met knoflook-
garnalen en een citroen-dille boter
of
“Roasted Butternut Squash”,
geroosterde flespompoen met linzen, portobello, pecannoten,
geitenkaas en rode uien-confit (veg)
of
“Braised Veal”,
krokant gebakken kalfssucade, paddestoelen, Puy linzen,
seizoensgroenten en een saus met madeira cask whiskey

Nagerechten

“Cheesecake”,
met sinaasappel five spices curd en pistache ijs
of
“Cottage Trifle”,
met een mousse van witte chocola, mascarpone, peer,
brownie en mango-sorbetijs
of
“Pavlova”,
merengue met gekarameliseerde appel, warme kersen en kaneel-ijs